Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
zombs.io
IP
:
zombs.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
zombs.io
Panel
:
zombs.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 12:24:37, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

ZOMBS.io Açıklama
Moomoo.io'dan ilham alındı
ZOMBS.io hakkında


ZOMBS.io Minecraft + Zombi kule savunmasıdır. Temelinizi oluşturun ve zombi dalgalarına karşı savunun. Üssünüzü yükseltin ve daha güçlü yapın. Dikkatli olun, her dalga daha güçlü ve daha güçlü olur. Kaç gece hayatta kalabilirsin?

Arkadaşlarınızla büyük bir üs yapmak için parti yapın (dikkatli olun! Partide olduğunuzda daha fazla zombi normalden daha yumuşatacaktır)
ZOMBS.io Nasıl Oynanır

Üssünüzü başlatmak için Gold Stash'inizi [hotkey 8] yerleştirin. Gece, Zombiler patlayacak, bu nedenle hızlı ol. Hasat Taş ve Ahşap kaynakların yakınında kule inşa etmeye başlamak.

Altın üretmeye başlamanız için Altın Madenlerinizi oluşturduğunuzdan emin olun (kulelerinizi yükseltmek ve dükkandan (B) öğeler satın almak için altın kullanın.

Altın muhafazalarını ve madenlerinizi savunmak için mümkün olduğunca çok taret oluşturun. DUVARLAR çok önemlidir! Tabanını savunacaklar ve zombi kulelerinize doğrudan saldırmalarını önleyecekler.

Daha fazla gece hayatta kalırsanız skor kazanırsınız ve Zombiler sadece daha güçlü ve daha güçlü olacak. 100'lü dalgaya çevirir misin?

 
ZOMBS.io Stratejisi

İPUÇLARI:

Altın gelirini en üst düzeye çıkarmak için mümkün olan en kısa sürede 8 Altın Madeni inşa edin


Savunmama yardımcı olmak için Pickaxe'inizi yükseltmek için Mağazayı (B) kullandığınızdan ve diğer silahları satın aldığınızdan emin olun

Duvarları yükseltmek çok önemlidir - Zombi daha sonra daha güçlü hale geldiğinde çok dikkatli olun ve sizi şaşırtabilir!

Taretleri dikkatli bir şekilde yerleştirin çünkü hepsinin eşsiz istatistikleri var

 

 

https://a99.io

Etiketler: zombs.io, zombs.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar