Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
zlap.io
IP
:
zlap.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
zlap.io
Panel
:
zlap.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 13:04:41, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0
Zlap.io Açıklama
Zlap.io hakkında

Zlap.io tüm savaş alanlarında özgür, silahınız gibi sansar bir karakterle başlıyoruz. Herkesin havası aynı miktarda hasar verir ancak öldürdüğünüz iddia ettiğiniz gibi kalkanınız büyüdükçe insanları korumayı kolaylaştıracak kadar büyür.
Nasıl oynanır

Zlap başlamak biraz karışık görünüyor olabilir, ancak bir kere dolaştıktan sonra eğlenceli olduğu kadar basit bulacaksınız. Karakteriniz ve zekanız bağımsız olarak hareket ederse, bu saldırıya geri dönerken yaklaşmakta olan saldırıları atlatabileceğiniz anlamına gelir. Bu oyunda herhangi bir gıda küresi bulunmamaktadır, çünkü mızraklarınızın boyutunu sıralamanın tek yolu başkalarını öldürmektir, çünkü bu oyun aksiyon dolu ve son derece eğlenceli. Bizden çok şaşkınlığa saplanıp birilerinin kafasını vurmaya çalışmanızı öneririz, aynı zamanda çarpmalara karşı serin şeylerden biri olan düşmana saldırmaktan kaçınabilmeniz için isabetten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. avantaj!
Kontroller

Daha önce de belirttiğim gibi, karakteriniz ve silahınız bağımsız olarak hareket ettiyse, bu, karakterinizin WASD tuşlarıyla hareket ettirildiği ve flail fare imlecinizi takip ettiği anlamına gelir.





https://a99.io

 

Etiketler: zlap.io, zlap.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar