Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
2 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
starblast.io
IP
:
starblast.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
starblast.io
Panel
:
starblast.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 12:30:55, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 2
Starblast.io Açıklama
Starblast.io hakkında

Starblast, inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, uzay temalı atıcı bir oyundur; istatistiklerinizi arttırmak için başlamak ve hasat etmek için küçük, basit bir geminin kontrolünü elinize alırsınız. Belirli bir gemide mevcut olan istatistiklerin sayısını arttırdıktan sonra, modelinizi farklı bir tür silah seti / genel istatistik içeren farklı bir uzay gemisi türüne dönüştürme seçeneği sunulur.
Nasıl oynanır

Kendinize karşı yeterince güçlü olduğunuza veya agresif olarak oynayabileceğiniz ve dolaşımdayken insanlara saldırmaya çalışana kadar bu oyun ya pasif olarak oynanabilir, diğer oyuncuları ve çiftlik taşlarından kaçınarak daha fazla oyun oynayabilirsiniz. görüş. Oyuna katılan kişisel karşılaşmalarımızda, daha büyük gemilerin, ya imha edilmekten korkarak ya da sadece tanıdıkları insanlara katılan takım arkadaşları var gibi gözüküyor, oyunda bir arkadaş edinmeye çalışmanız ya da bir tanesini getirmeniz şiddetle önerilir Seninle birlikte!
Kontroller

Bu oyun her eylem için 2 seçenek sunuyor, ya ok tuşlarıyla geminizi kontrol edebilir ve boşluk çubuğunu kullanarak ateş edebilir veya farenizi kullanabilirsiniz. Farenizi kullanırken, sağ tıklama basılı tutarak ve sol tıklama ile çekim yaparken sürükleyerek gezinin, hareketler üzerinde daha kesin bir denetime sahip olduğunuzdan şahsen bu seçeneği tercih ediyorum.




https://a99.io

 

Etiketler: starblast.io, starblast.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar