Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
slither.io
IP
:
slither.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
slither.io
Panel
:
slither.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 13:09:42, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0
Slither.io Açıklama
Slither.io hakkında

Slither, tüm savaş arenası türü oyunlarda ve şu sıralar en popüler io oyunlarından biri için ücretsiz; Burada bir agar.io benzeri bir dünyada bir yılan gibi oynuyorsunuz ve diğer oyuncu kontrollü yılanları çıkartırken büyüklük kazanmaya çalışıyorsunuz. Harita çevresinde, yılan boyutlarını yavaş yavaş ama kesinlikle artıracak, toplamak gereken küçük gıda orbs tonları var, aynı zamanda bir düşman yılan tüketerek daha büyük boyut kazanabilirsiniz. Bu oyunun amacı sonunda hayatta kalma, ancak daha rekabetçi bazı yılanlardan bazıları lider yönetim kurulunda üst sıralara yerleşerek oradaki en büyük ve en kötü kamyon şoförü olmayı hedeflemektedir.
Slither.io Nasıl Oynanır

Ne kadar büyük olursanız olun, Slither'de her zaman yiyebilir veya daha büyük / daha küçük rakipler tarafından yenilebilir, hepsi sizi ya tehlikeli bir karşılaşma ya da yılan yiyecek haline getirebileceğiniz yol hakkında. Başka bir oyuncuyu çıkarmak için yılan başının vücudunuzla çarpışması gerekirken kendiniz başkasına çarpmamaya özen gösterin; Bir yılan ölünce onlar KENDİLİĞİ tarafından yenilebilecek büyüklükte boyutta gıda kürelerinden birine dönüşeceğini hatırlamak önemlidir, bu nedenle hızlı çalış ve kimsenin zor işlerinden faydalanmamasını sağlayın!
Slither.io Stratejisi

Yılanınız fare hareketi ile tamamen kontrol edilir, başı imlecinizi ekran boyunca izler. Yılanınız aynı zamanda boşluk çubuğunu kullanarak hızlandırabilir, ancak bu, çok uzun süre kullanıldığında yılanınızı yavaş yavaş kısaltır ve kuyruğunuzun arkasındaki besin kürelerinde kaybolan boyutu düşürür.

Slither.io





https://a99.io

 

Etiketler: slither.io, slither.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar