Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
piratebattle.io
IP
:
piratebattle.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
piratebattle.io
Panel
:
piratebattle.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 13:15:25, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0
PirateBattle.io Açıklama
PirateBattle.io hakkında

PirateBattle.io, diğer korsan gemileri ile savaşıp para toplamak için hazırlanmış, aksiyon dolu bir oyundur. Geminin farklı bölümlerini yükseltmek için madalyonları kullanabilirsiniz. İmha edilen gemiler topladıkları paraları düşürür.

Geminizi, farklı yelken renkleriyle ve özelleştirme menüsünde bulunan 200'den fazla bayraktan birini kullanarak özelleştirerek benzersiz olmasını sağlayın.

PirateBattle.io nasıl oynanır

Onlara zarar vermek için diğer gemileri vurun, herhangi bir iyileştirme yapmadan küçük bir gemiyi batırmak için yaklaşık 4 hit alır ve çok sayıda zırhla daha büyük bir gemi batırmak için 10 vuruşa kadar sürebilir.

Onları toplamak için madeni paralara yaklaştırın. Madeni paraları aldığınızda iyileşirsiniz.

Kontroller:

Hareket etmek ve ateş etmek için fareni kullan.

Artırmak için boşluk kullanın.

Yükseltmeyi karşılayabiliyorsanız geminizi yükseltmek için 1, 2, 3 ve 4 tuşlarını kullanın. Farenizi yükseltme düğmesine basmak için de kullanabilirsiniz, ancak gemi farenizi takip edeceğinden bu uygun değildir.

Atışta 1 saniye bekleme süresi ve artırma üzerine 3 saniye cooldown var.

 

 
PirateBattle.io Stratejisi

Yükseltme yapmak için yeterli paranız olduğunda geminizin hangi bölümünü iyileştirmek istediğinizi seçebilirsiniz. Dört çeşit yükseltme vardır:

Her kategori ile 1. seviye başlıyorsunuz ve 8. seviye gelene kadar yükseltebilirsiniz. Seviye yükseldiğinde yükseltmeler daha pahalı hale gelir. Sağlık yükseltme, hp'nizi arttırır ve aynı zamanda geminizin boyutunu artıracak ve daha kolay vurulmasını sağlayacaktır. Yükseltme hızı, sizi daha hızlı hale getirir; dönme yarıçapınızı daha da arttırır; sıkı dönüş yapmak istediğinizde sorun olabilir. Zırhın yükseltilmesi, mermilerden gelen hasarı azaltacaktır. Hasar yükseltmek hasarınızı artıracak ve mermilerin aralığını da artıracaktır.

Savaş taktikleri

İlk oyunda tam sağlıklıysa, benden daha büyük gemi ile savaşa girmekten kaçınmak önemlidir. Ateşi varsa diğer gemilerin hasar görüp görmediğini görebilirsiniz.
İmha edilmiş bir gemi haritadaki paraları atarak herkes kapabilir, böylece diğer oyuncuların ödülleri toplamaları için oraya gitmek için harekete geçirmek akıllıca olacaktır.

Eşit güce sahip diğer gemilere karşı savaştığınızda, onlara iyi vuruş yapmak için bir köpek dövüşünde olduğu gibi diğer geminin arkasına geçmeye çalışacaksınız.

Başka gemilerle çarpıştığınızda yavaşlarsınız, diğer oyunculara sıkıştığınızda durumlardan kaçmak için güçlenin.

Bir arkadaşınızla oynuyorsanız ve bir başka gemi indirmek istiyorsanız yavaşlama yöntemini bir strateji olarak kullanın. Arkadaþýnýz, çarpýþtýrarak gemiyi sizin için kolaylaþtýrmanýzý saðlayabilir.




https://a99.io

 

Etiketler: piratebattle.io, piratebattle.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar