Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
2 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
mope.io
IP
:
mope.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
mope.io
Panel
:
mope.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 12:42:14, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 2

 

Mope.io Açıklama 

Mope Hakkinda

Mope, renkli 2 boyutlu bir ortamda belirlenen hayata geçirme / hayatta kalma oyunu. Bir fare gibi başlayın ve xp kazanmak için meyveleri yiyerek besin zincirine kadar yolunuzu koymayı hedefleyin. Hedefiniz yalnızca hayatta kalma, bunu yiyecek zincirini ilerleterek ve yırtıcılardan kaçınarak gerçekleştirin.
Nasıl oynanır

Bahsettiğiniz gibi, besin zincirinin dibinde bir fare gibi başlarsiniz, çilek yerseniz xp kazanarak farklı canlılara evrimleşebilirsiniz. Dostça oyuncular / nesneler, nesneleri özetlemekten, tehlikeli oyuncular kırmızı bir sınırla gösterilenden daha açık yeşil bir sınırla gösterilir; bu oyuncuları yeni başlayanlar olarak kullanmaktan kaçının! Çilek yemek, besin zincirinin ilerlemesi için yol olsa da, su sayaçlarının çevresinde yumurtlayan mavi lekeleri tüketerek su sayacınızı arttırmak da önemlidir. (Daha büyük mavi lekeler) Hareket ederken veya daha agresif bir şekilde su tüketirken su tüketilir. Sprint ile tükenmiş.
Kontroller

Oyuncu hareketi fare hareketi ile kontrol edilir, karakterinizden daha büyük olursa, hareketinizin belirli nesneler tarafından yavaşlatıldığını veya engellendiğini aklınızda bulundurun. Örneğin, ilk yumurtladığınızda, mantarları yiyemez ya da onları dolaşıp onları dolaştıramazsınız. Sprint oyunları oyunda bulunur ve boşluk çubuğuna basarak veya tutarak kullanılabilir ancak bu dozu kullanmak için su tükettiğinin farkında olun!






https://a99.io

 

Etiketler: mope.io, mope.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar