Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
manormonster.io
IP
:
manormonster.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
manormonster.io
Panel
:
manormonster.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 12:49:25, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0
ManOrMonster.io Açıklama
ManOrMonster.io hakkında

İnsanlarla Canavar Savaşı çarpıcı ManOrMonster.io'da sonsuz PvP'ye gidiyor! Hangi tarafı seçeceksin? Tüm şaşırtıcı birimlerin ve canlıların kilidini açar mısın? Arkadaşlarınızı Parti Modunda katılmaya davet edin. Ancak oynamayı seçerseniz, imha ve kargaşa, dünyanın dört bir yanındaki şehir haritalarında garanti edilir.

ManOrMonster.io Nasıl Oynanır?

AIM için fare hedefini kullanırken ok tuşunu veya WASD'yi hareket ettirmek için kullanın. Sol fare düğmesi veya Z tuşu, birincil ATAK ve sağ fare düğmesini veya ikinci saldırı için X tuşunu ateşlemek için kullanılabilir. Fotoğraf makinesini teker çark veya Q ve E tuşlarıyla ZOOM konumuna getirebilirsiniz.

Caps, HUD'yi değiştirirken Tab Lider Tablosu'nu değiştirir. Yükseltme panelini değiştirmek için U tuşunu kullanın. Çıkış için Esc.

Tam ekran, sesli ve görsel efekt seçenekleri için Spanner simgesini kontrol edin.
ManOrMonster.io Stratejisi

Canavarlar şehri kabarcık sarp gibi poplamakta, erkekler de insanlık için son umut. Canavarlar savunucularını yeterince öldürürlerse, Ar-man-geddon'unu harekete geçirirler; bunlar, ayrım gözetmeden etkilenen bir meteor fırtınası yapıyor, ancak adamlar yeterince canavarı öldürürlerse, geriye kalan bütün monstrositeleri yakalarlar.

Ana hedefe odaklanmak için takımınız için en iyisi, ancak herkes için özgürdür; canavarlar, erkekler veya ortaya çıkabilecek herhangi bir melez arasında pek şeref yoktur.

İlerlemenin anahtarı, liderlik tahtasına yeşil puan toplamak, daha sonra daha güçlü birimler ve canlıların seviyesini arttırmak için sarı xp'yi toplamaktır.

Bozuk paraları bıçak araçlarına ve canavarlara bağlayın.

Emin değilseniz, yok edin.





https://a99.io

 

Etiketler: manormonster.io, manormonster.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar