Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
kazap.io
IP
:
kazap-io
Durum
:
Server Kapalı
Zorluk
:
Zor
Site
:
kazap.io
Panel
:
kazap.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 11:43:16, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

Kazap.io Açıklama
Kazap.io Hakkinda

Kazap.io, güç kazanmak için enerji toplayan hızlı hareket 2D bir köpekbalığı oyunudur. Daha büyük oyuncuları hızla aşağı çekmek için arkadaşlarınıza katılın veya yeteneklerinizi yalnız bir kurt olarak test edin ve olabildiğince uzun süre hayatta kalın!

Kazap.io Nasıl Oynanır

Geminizi kontrol etmek için klavyenizi kullanın. Frenleme ve süper yükseltme eklenerek bir asteroid oyunu gibi çok şey kontrol ediyor.

  Sol ve sağ ok tuşları yanı sıra W ve D tuşları sizi sola ve sağa döndürür.

  Yukarı ok tuşu ve W iticilerinizi ateşleyin.

  Aşağı ok ve S ters itme için.

  K ya da X silahınızı ateşleyin.

  Boşluk arttırmaktır.

  Z veya L frenlere basmak ve durmak ve daha yavaş dönmektir.

Harita etrafına dağılmış enerji orbs'lerini toplayın. Onları toplarken büyüyeceksin. Size 30'a ulaştığınızda, çevrenizdeki haritayı daha fazla görebilmeniz için görüş alanınız genişlemeye başlayacak. 60. boyutta, oyundaki herkesin sağ alt köşesindeki navigasyon minimacında görünecek ve avlanacaksınız! Bununla birlikte, gücün çok büyüktür ve yakınlaşmadan önce onları vurabilirsin, bu yüzden merhamet gösterme. Mümkün olan en yüksek skoru elde etmek için küreler toplamaya devam edin.
Kazap.io Stratejisi

İlk oyunda küçüksiniz, ancak sandığınız kadar zayıf değilsiniz. Ana hedefiniz, haritanın her yerinde bulunan enerjiyi toplamaktır. Kırmızı izle '!' Ekranınızın etrafında semboller varsa, düşmanın ateşinin yolda olduğunu gösterirler! Pilot becerilerinizi geliştirdikten sonra diğer oyuncuların peşinden gidebilirsiniz, hatta büyük puanlar da yapabilirsiniz. Küçükken, hızlı ateş edersiniz ve hızlı dönersiniz, ancak düşük sağlıklıdır. Başka düşmanlardan birinde öleceksin. Bununla birlikte, yakın olursanız, onları doğru ateş oranınızla parçalayabilirsiniz. Dikkatle yaklaşın, gelen yangın çevresinde örgü yapın ve yeterince yakınlaşmak için yükseltme kullanın.

Orta oyun, daha büyük olacak ve daha fazla harita görünürlüğüne sahip olacaksın. Kavgalarını seçmek için görünürlüğünü avantajına kullan. Düşmanınızı kendinize çekmek için tersine sinek saldırdığında. Ateş oranınız daha düşük, ancak atışlarınız büyük zarar veriyor. Saldırganın yön değiştirmeye çalıştığı ya da sizi henüz göremediği zamana kadar vaktinizi alın.

Geç oyun, şimdi 60 büyüklüğüne ulaştıysanız çok büyüksünüz. Bu kadar büyük, herkesin mini haritasında görünüyorsun. Nerede olduğunuzu ve hangi yöne baktığınızı görebilirler. Sırtınızı kapalı tutmak istiyorsanız, oyun alanının kenarlarına yakın durun ve maksimum aralıklarla etkileşimde bulunun. Senden küçük olanlardan çok daha uzakta olduğunu görebilirsiniz, bu nedenle onları uzaktan vurun, ancak kaçırmayın! Bu aşamada ters uçmanın gücünü hafife almayın!

Etiketler: kazap.io, kazap.io oyna
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar