Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
generals.io
IP
:
generals.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
generals.io
Panel
:
generals.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-19 08:12:47, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

Generals.io Açıklama
Generals.io Hakkında


Generaller, bir strateji oyununun rekabetçi yapısını koruyarak io oyununun klasik basit özelliklerine odaklanan, 2B tabanlı bir çevre stratejisi oyunudur.
Nasıl oynanır

Generals.io, toprakları kazanmak ve üssünüzü savunmak için diğer oyuncularla savaştığınız süper serin, basit, ancak addicting bir strateji oyunudur. Her oyun kendisi için her ne kadar her oyun sekiz oyuncuya sahipse, ilerlediğiniz gibi kimseye güvenmeyin, yalnızca bir numara olabilir ve o da sizsiniz! Çevrenizdeki blokları iyileştirerek ve gelen saldırıların kalınıza girmesini zorlaştırarak kalenizi tamamen koruduğunuzdan emin olun. Savunmanın yanı sıra, bir karşı saldırı için birlik hazırlamanıza, hala bir kaplumbağa gibi oturmanıza ve yaklaşmakta olan saldırıları beklemek için en iyi stratejiden uzak olmanız gerektiğini unutmayın!
Kontroller

Haritayı taşımak için tıklayın ve sürükleyin.

Talep etmek, yükseltmek ve blokları üzerine inşa etmek için, ilgilendiğiniz kareyi tıklamanız ve ne yapmak istediğinizi seçmeniz yeterlidir.

Ayrıca dolaşmak için WASD veya Ok Tuşları'nı kullanabilirsiniz.

Seçimi kaldırmak için Boşluk Çubuğuna basın. Sıraya alınan hamleleri silmek için Q tuşuna basın. Son hareketi geri almak için E tuşuna basın.

 

https://a99.io

 

Etiketler: generals.io, generals.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar