Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
doblons.io
IP
:
doblons.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
doblons.io
Panel
:
doblons.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 13:29:38, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0
Doblons.io Açıklama
Doblons Hakkında

Doblons, inanılmaz derecede bağımlılık yapıcı, basit bir 2d shooter oyunudur! Progresyon sistemine bakmak çok basit olmasına rağmen, botunuzu derinleştirip, teknenizi birkaç farklı yoldan yükseltme ve tasarlama seçeneği sunar.
Nasıl oynanır

2 taraflı toplarla çok temel bir tekne ve sonunda sunucuyla çok korkulan bir savaş gemisi olabileceğini umuyoruz. Oyun çok eğlenceli ve farklı mevcut varyasyonlar nedeniyle sizin için en iyi olanı bulana kadar her defasında farklı bir şekilde oynayabilirsiniz. Kendi teknenizi yenilemek için kullanılabilecek olan deneyim ve altın elde etmek için düşman gemilerini pasif olarak üreten veya öldüren renkli orbları toplayan denizleri seyrettin. Ekranınızın sol üst kısmındaki paraların maliyeti için puan koyabileceğiniz istatistikler vardır ve xp çubuğunu doldurduktan sonra teknenize bir gadget ekleyebilirsiniz. Kendi deneyimlerime göre, inanılmaz eğlenceli olabilmek için güçlü bir gövde ve bir sopayla en yüksek hareket hızını buldum.
Kontroller

Bu oyunda gezinmek için ya WASD ya da ok tuşlarını kullanabilirsiniz ya da topları atmak için sol tıklama ya da boşluk çubuğunu kullanabilirsiniz. F tuşu aynı zamanda paraların karşılığında hedefe yönelik atışlar yapmak için de kullanılır.




https://a99.io

 

Etiketler: doblons.io, doblons.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar