Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
darknova.io
IP
:
54.231.176.239
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
PK
Site
:
darknova.io
Panel
:
darknova.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 11:55:42, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

DarkNova.io Açıklama
Dark Nova.io Hakkinda

Hala erken sürümdeyiz, bu nedenle birkaç hata veya performans sorunu olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz ve oyunun tadını çıkaracağınızı umarız

Dark Nova, uzaya set edilmiş ekip tabanlı top-down shooter. Mücevher savunmak / çalmak için savaşan kırmızı veya mavi takıma katılın. Elbette, zafer için bir yol olarak düşman ekibini daima yok edebilirsin. Puan, bir sonraki turda farklı gemi ve modifikasyonlar satın almanızı sağlamak için daha fazla para kazanmak için zaferleri öldürür ve takımlar.

Orta tura katılırsanız, sonraki tura kadar izleyici olacaksınız, ancak turlar hızlı bir şekilde ilerliyor!

 
Dark Nova Nasıl Oynanır

Yardım menüsünü görüntülemek için istediğiniz zaman 'H' ye basın. WASD geminizi hareket ettiriyor ve gemi farenizin işaretçisini hedef alıyor. (Bir fare kullanmanızı ve bir dokunmatik tuş takımı kullanmamayı kesinlikle öneririz.)

'Y' mağazayı açar, yalnızca her turun başında kullanılabilir. (Hızlı dükkanda alışveriş yapmanıza yardımcı olmak için mağazadaki kullanılabilir kısayol tuşları.)

'F11', tam ekrana geçmek için tarayıcınızın kısayol tuşu. Oyunu daha fazla sürükleyici kılıyor ve size avantaj sağlayacak. (Farklı bir web sitesi portalı oynuyorsanız, gerçek bir tam ekran elde edebilmeniz için www.darknova.io adresine atlamak isteyebilirsiniz.)

 
Koyu Nova Stratejisi

Eğer ölürseniz, turun geri kalanında seyirci olursunuz. Hayatınız değerlidir, bu yüzden düşman ekibine saldırırken dikkatli olun. Takım olarak oynayın veya düşmanınızın arkasına gizlice kör noktalarından geçmeye çalışın.

Saldırıyorsanız, tüm ekibini öldürmek zorunda değilsiniz, gizlice girmeniz, mücevher almanız ve tabana geri getirmeniz gerekiyor. ;)

Düşmanın nasıl oynadığıyla karşı karşıya olan gemi satın almayı unutma. Farklı gemi farklı haritalar üzerinde daha iyi çalışır. Paranız azaldıkça geri çekilin ve ölü oyuncuların bıraktığı farklı modifikasyonları almaya çalışın

 

https://a99.io

 

Etiketler: darknova.io, darknova.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar