Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
braains.io
IP
:
braains.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Ardream
Site
:
braains.io
Panel
:
braains.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-07-17 13:13:18, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0
Braains.io Açıklama
Hakkında Braains.io

Braains, bir zombi hayatta kalma oyunu ve onun bir sürü eğlence olduğunu tahmin edebileceğiniz gibi! Her sunucu, 50 oyuncuya kadar, zombi olarak 1 başlangıç ​​yapabilir ve hedefleri, insanları etiketleyerek enfeksiyonları yaymaktır. Elbette ki insanların hedefi etiketlenmeksizin bütün maç süresince hayatta kalmak zorundadır, ancak onları zorla çalıştırmak için kendinizi barikat kurmanın başka oyuncularla güvenli bir yerde yapılması önerilir.
Nasıl oynanır

Zombi olarak başlıyorsanız hedefiniz insanları etiketlemek ve bunları zombi haline getirmek ve böylece yalnız değilseniz Braains, zombi etiketinin harika bir IO sürümüdür. Bir kere başkalarına bulaştırdıklarında, tüm insanlara bulaştırmak için avda size yardımcı olacaklardır. Haritada, bu girişleri engellemek için girişler ve enkaz bulunan birkaç bina var, bunları aklından çıkarmayın ve çok mutlu olamayacakları için barikatlarla evlerde güvenle oturan takım arkadaşlarınızı kesecek şekilde deneyin. Bu oyunda ekip çalışması başarılı olmak için bir zorunluluktur, eğer birden fazla insanın işbirliği yapması ve giriş engellemesi durumunda hayatta kalma şansı çok daha yüksektir, bu yüzden bunu göz önünde bulundurun!
Kontroller

Braains.io büyük bir etiket oyunudur, saldırılara ya da fantezi güçlere gerek duymaz, karakteriniz WASD tuşlarıyla kontrol edilir ve insanlara basitçe girdiklerini işaretler.






https://a99.io

 

Etiketler: braains.io, braains.io oyna
RESİMLER
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar