Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
Narwhale.io Oyna
IP
:
http://narwhale.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
narwhale.io
Panel
:
narwhale.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-02-05 13:40:32, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

Narwhale.io hakkında

Narwhals'i sever misin? Kılıç dövüşünden hoşlanıyor musun? Narwhals boynuzunu kılıç olarak kullanmaya ve diğer Narwhals'i şokuna nasıl sokarsın ?! Bu oyunun konsepti inanılmaz derecede basit ama çok eğlencelidir; yarım saatlik bir süredir oynuyorum ve halihazırda bağımlıyım! Arena genişliği, bir ton eylem anlamına gelen makul derecede küçük, 20'den fazla oyuncunun sana kendilerini fırlatmasıyla hiçbir zaman hala yerinde olma şansını elde edemeyeceksin.

Nasıl Oynanır ?

 

Oyunun amacı basittir, diğer Narwhales'i yarım dilim dilim dilim dilim dilim dilimlemeliyse de, yarım dilimlemeden kaçının. Rakibinizi her öldürdüğünüzde, hareket hızı, daha güçlü bir boynuz, daha hızlı dönüş, dayanıklılık artışı ve bir sürü daha stat buffs kazanacaksınız! Diğer Narwhals'tan, boynuzları vücudunuza bağlar gibi çok dikkatli olun; aksine yaklaşmakta olan saldırıların başınızla birlikte birbirlerine sıçrama şekliyle çarpmalarını önlemek için dilimlenirsiniz.

Oyun Kontrol

Narwhale'deki her şey fare ile yapılır, karakterinizi imlecinizle hareket ettirin ve düşmanlarınıza saldırmak için sol tıklamayı kullanın.

 
Oyunun amacı basittir, diğer Narwhales'i yarım dilim dilim dilim dilim dilim dilimlemeliyse de, yarım dilimlemeden kaçının. Rakibinizi her öldürdüğünüzde, hareket hızı, daha güçlü bir boynuz, daha hızlı dönüş, dayanıklılık artışı ve bir sürü daha stat buffs kazanacaksınız! Diğer Narwhals'tan, boynuzları vücudunuza bağlar gibi çok dikkatli olun; aksine yaklaşmakta olan saldırıların başınızla birlikte birbirlerine sıçrama şekliyle çarpmalarını önlemek için dilimlenirsiniz. Etiketler: Narwhale.io Oyna, Narwhale.io Oyna oyna
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar