Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
Driftin.io
IP
:
http://driftin.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
driftin.io
Panel
:
driftin.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-02-04 12:51:04, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

Driftin.io Hakkında

 
Driftin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan bir tur yarışçısı / savaş oyunudur, belirli özelliklerde daha iyi performans elde etmek için 6'dan fazla yarışçınız vardır, örneğin bazıları daha hızlı olabilir ancak daha düşük sağlıklıdır. Araçların çoğunda ayrıca, eğlencenizi hatırlamanıza yardımcı olan özel bir yetenek de var. Bu özellik, kazanan kişiyi ilk 20 tura kadar taçlandıran diğer kişileri de patlatacak kadar eğlenceli!
 
Driftin.io Nasıl Oynanır ?
 
Daha önce belirttiğim gibi, Driftin.io'daki ana hedef, başkasından önce tamamlanmış 20 tura geçmek, her turda, maksimum hp, hp yeniden oynatma, hareket dahil olmak üzere en az 4 istatistikten birini yükseltmenize izin verecek bir düzey kazandıracaktır. Hız, silah hasarı (bir silahınız varsa) ve yeniden yükleme hızı (tekrar silahınız varsa). Bazı insanlar, böylece insanları öldürebilecekleri ve daha fazla vuruş yapabilecekleri, diğerleri, savaşı önleyecek ve turları tamamlayabilecek daha hızlı bir alternatif bulmayı seçen, istatistiklerini seviyelendirmeyi tercih ediyorlar; en iyi ve en iyi Oynamak için bir yol, ancak oynamak sizin için eğlenceli!
 
Aracınız fare imlecinizin her yönünde ilerleyecek, özel kabiliyetinizi kullanmak için ara çubuğunu ve sol tıklatmayı kullanarak sınırlı bir süre hızınızı yükseltebilirsiniz.
Etiketler: Driftin.io, Driftin.io oyna
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar