Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
Deeeep.io Oyna
IP
:
http://deeeep.io
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
deeeep.io
Panel
:
deeeep.io
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2017-02-04 12:43:01, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

Deeeep.io Hakkinda

Deeeep.io, tüm oyun için ücretsiz bir okyanusa dayanır, ana amacınız gıda zincirinin tırmanışını ve okyanusa hakim olmasını sağlamak için mope.io ile mukayese edilebilir. Bir insan olarak suyun altında başlıyorsunuz ve hayatta kalma şansınızı arttırmak için daha büyük ve daha güçlü hayvanlara dönüşmeyi hedefliyorsunuz.

Nasıl Oynanır ?

Derin su altındaki dünyada asıl hedefiniz hayatta kalma, başlamak zaten sunucudaki insanlar zaten gıda zincirinin yükselişine geçtiğinden başlamak ama kabaca olabilir, fakat yeni başlayanlar için dolaşmak için bolca yiyecek olmadığından korkmayın çok! Yemeğini tüketirken, ekranın altındaki xp çubuğunu doldurursun, karakter dolduğunda karakterin anında genellikle farklı özelliklere sahip yeni bir canavara dönüşür. Oksijen sayacını da göz önünde tutmak önemlidir; çünkü bazı hayvanlar, martı gibi sonsuz su altında nefes alamıyorlar; bunun yerine suyun üstünde uçabilirler. Deeeep.io oynamak için göz önüne alınması gereken önemli bir husus, aynı türün oyuncuları dışında sizi yiyebilecek kadar büyük bir şey olması, bu kural da köpek balıkları için geçerli değildir.

 

Kontroller çok basit, gezinmek için fareyi kullanıyorsunuz ve sınırlı bir miktarı ilerletmek için boşluk çubuğunu kullanıyorsunuz, bu sizinle bir düşman arasındaki boşluğu kapatmak veya avınızı yakalamanızı sağlamak için yararlı olabilir.

 
 
Kontroller çok basit, gezinmek için fareyi kullanıyorsunuz ve sınırlı bir miktarı ilerletmek için boşluk çubuğunu kullanıyorsunuz, bu sizinle bir düşman arasındaki boşluğu kapatmak veya avınızı yakalamanızı sağlamak için yararlı olabilir. Etiketler: Deeeep.io Oyna, Deeeep.io Oyna oyna
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar