Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
Agar io Taktikleri
IP
:
www.agario.emekserverler.com//
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
www.agario.emekserverler.com//
Panel
:
www.agario.emekserverler.com//
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2015-07-30 09:42:05, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0

Agar.io Oyununa Başlayan Bir Çok Arkadaşımız Oyuna yeni başladığı için bir sürü zorluk çekiyor. Yapması gereken Küçük Taktikleri bilmiyor. Bu Sayfada Umarım Siz Değerli arkadaşlarımıza küçük sinyaller vermeye çalışacağım. Agar io taktiklerini öğrendikten sonra agar io oyununda daha rahat oynayabilirsiniz.

Agar io nedir ilk olarak bu konu hakkında bilgi edinelim.

Mouse ile oynanabilen Yuvarlak bir top karakteri ile oynadığımız Web Browser Tabanlı Basit Açık Kaynaklı bir oyundur.

Taktikler

1) Oyunda ilk olarak 100 Puan Toplayarak Büyüyün daha sonra ise Karşınıza gelen küçük puanlı topları yemek için asl bölünmeyin çünki diğer büyük puanlı kullanıcılar sizlerin küçük parçanızı yemeye çalışacaksınız.

2) 500 Puanlara yaklaştığınızda avlanmaya başlayabilirsiniz. Yani: Sizden Küçük puanlı kullanıcıları yavaş yavaş yemeye başlayabilirsiniz.

3) 700 Puana yaklaştıysanız sizden çok puanı olan kullanıcıları yeşil yerlere çekip patlatabilir veya sizden çok puana sahip kullanıcıları yeşil yerlere getirip yeşil yerlere W a basarak yem vererek sizden büyük olan kullanıcıyı parçalayabilirsiniz.

Agar io oyununda önemli olan çok büyümek için hızlı işlemler yapmak önemli değildir. önemli olan savunmalı bir şekilde oyun oynamaktır.

Etiketler: Agar io Taktikleri, Agar io Taktikleri oyna
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar