Pvp Serverler
agar.io
SERVER BİLGİLERİ
0 OY
+
Banner Kodu

Server Adı
:
Agar Pvp
IP
:
www.agarpvp.com
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Orta
Site
:
www.agarpvp.com
Panel
:
www.agarpvp.com
SERVER TANITIMI
Server Eklenme Tarihi: 2015-08-11 20:44:49, Ekleyen: uflee, Oy Sayısı: 0


56 GÜNDÜR AÇIK OYUN


Bağımlı olacağınız bir oyun, AgarPvp sizlerle


Bir gezegenin içinde, minik bir baloncuk olarak başlıyorsunuz oyuna, önce birkaç belirlenmiş aşamayı uygulayarak kendinizi biraz büyütüyorsunuz, daha sonraysa rakiplerinizi yiyerek büyüyorsunuz sadece. Tıpkı dünyamızdaki doğal seçilimdeki gibi, “büyük balon, küçük balonu yutar.”




Agario pvp oynama fırsatı, şimdi sizler için sitemize eklendi. Bu tarayıcı oyununu ücretsiz bir şekilde, sitemiz yardımıyla oynayabilirsiniz. Mobil kullanımı da aktif olan Agario; evde, okulda, işte, istediğiniz her yerde sizlerin rahatça ulaşıp oynayabileceğiniz bir oyun.




Kullanıma açıldığı ilk günden itibaren herkesin merakla başladığı ve sıkılmadığı, kullanıcılarında bağımlılık yaratan bir atmosferi olan Agario Pvp Server sitemizde mevcuttur. Herhangi bir şekilde, indirme veya kurma gibi bir gerekliliğiniz yoktur, oyunu internete erişiminizin olduğu her yerden rahatça açıp, oynayıp kapatabilirsiniz. Büyümek için birkaç kişilik grup oluşturarak da kendi başınıza da mücadele edebileceğiniz bu eğlenceli oyunu




AgarPVP.com - İlk Agario Pvp Server
Sitesi olarak, sizlere sunuyoruz. Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimizle, en sorunsuz oyun oynama adresiniz olmaktan gurur duyarız.

Etiketler: Agar Pvp, Agar Pvp oyna
SON 5 YORUM

YORUM YAZ
Yorumlar